Wu-Tang Clan kommer til NorthSide

Wu-Tang Clan kommer til NorthSide

Med ASAP Rocky i spidsen åbnede NorthSide i år op for muligheden i at have store, internationale hiphop-kunstnere på programmet. Og stimen fortsætter, for festivalen i Aarhus har netop føjet legendariske Wu-Tang Clan til næste års program. Klanen topper en pakke bestående af tre navne, der også tæller Matthew E. White og Spids Nøgenhat.

På trods af interne beefs mellem hovedsageligt Raekwon og den åndelige leder, RZA, fik Wu-Tang dog endelig taget sig sammen og kunne i sidste uge sende det nye album ‘A Better Tomorrow’ på gaden – deres første i syv år. Og det var faktisk et ganske hæderligt album med både høj- og lavpunkter.

»Vi har altid haft en ambition om at have hiphop-navne på programmet, og vi havde tidligere i år stor succes med at præsentere ASAP Rocky og Jurassic 5 på NorthSide. Men der kan ikke være tvivl om, at vi med Wu-Tang Clan har bevæget os op i en anden liga. De er legendariske, ikke bare i hiphop-kredse, men på tværs af alle genrer og kan med rette beskrives som et af 90’ernes mest indflydelsesrige navne« lyder det fra talsmand for NorthSide, John Fogde.

Soul-bamsen Matthew E. White, der sidste år henrykkede alt og alle med albummet ‘Big Inner’, kommer til NorthSide med sit kommende marts-album ‘Fresh Blood’, mens Spids Nøgenhat og deres psykedeliske rock kommer med to Danish Music Awards i bagagen – blandt andet for ‘Årets live-navn’.

Læs også: Her er 11 ting, du ikke vidste om Wu-Tang Clan

Læs også: Wu-Tang Clans 10 vigtigste numre

Julekonkurrence: Vind billetter til NorthSide

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af