Video: Se ASAP Rocky som narkohandler i den fulde trailer til filmen ‘Dope’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sine unge dage solgte ASAP Rocky stoffer i New York, og nu har rapperen så fået lov til at genoptage pusher-rollen, dog på det store lærred i Rick Famuyiwas komediedrama ‘Dope’. Efter en teaser har en fuldbyrdet trailer på ramt internettet, og her er masser af Rocky.

‘Dope’ handler om den unge, selvproklamerede nørd Malcolm, spillet af Shameik Moore, der ender i besiddelse af en masse stoffer, som han vil sælge på musikfestivaler som Coachella for at betale for college. Rocky spiller narkoens ophavsmand, selv om hans plads i spillet ikke bliver afsløret 100 procent – der er dog allerede lagt op til en kamp om ‘pigen’ mellem Moore og Rockys karakterer.

Filmen har også rappere som Tyga, Vince Staples og Casey Veggies på rollelisten, og Pharrell bidrager til soundtracket med fire helt nye numre.

‘Dope’ rammer biograferne i USA i slutningen af maj.

Læs også: Top Tracks: Her er ugens otte bedste nye sange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af