Nyt Soundvenue Update ude nu med Distortion-tema – hent det gratis i 7-Eleven

Fra i dag kan du hente den nye udgave af Soundvenue Update ganske gratis i 7-Eleven-butikker i hele landet.

Soundvenue Update giver dig et hurtig overblik over månedens vigtigste koncerter, album, film, serier og modetendenser. Vores nye gratismagasin er et supplement til det tykke, lækre og dybdegående Soundvenue Magazine, der fortsat udkommer hver anden måned.

I det nye Soundvenue Update får du et stor tema om Distortion-festival, der giver dig et skarpt overblik over al anarkiet og de bedste fester og koncerter. Du kan også læse interview med Karl William om alle de ting, vi ikke poster på Facebook, med Birgitte Hjort Sørensen om hendes rolle i ‘Game of Thrones’ og en ny Martin Scorsese-serie, samt Jonatan Spang, Carl Barsk, Kenton Slash Demon og WhoMadeWho.

Du får også en guide til horrorfilmens renæssance, inspiration til din sommergarderobe, og så anmelder vi månedens væsentligste nye musik, film og serier.

Hent Sounvenue Update gratis i din 7-Eleven i dag.

svu02_spread01svu02_spread03svu02_spread04svu02_spread05svu02_spread06svu02_spread07svu02_spread08svu02_spread10

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af