Video: First Aid Kit synger rørende og gudesmuk hyldestsang til Emmylou Harris

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den bliver ofte refereret til som ‘Nobelprisen i Musik’, og i går var det igen tid til uddelingen af Polar Music Prize i Sverige, som hvert år tildeles to musikere: En klassisk og en kontemporær.

Modtageren af sidstnævnte var i år countrysangerinde/sangskriver Emmylou Harris, der fra scenen blev hyldet af søstrene Söderberg i First Aid Kit med en utrolig smuk, indfølt og dybt rørende live-fremførsel af ‘Emmylou’, der ifølge duoen på scenen handler om »glæden og magien ved at synge sammen med en, du elsker«.

Sangen er skrevet direkte med henblik på Emmylou Harris og Gram Parsons, mens omkvædet også kredser om June Carter og Johnny Cash. En hyldest til kærligheden i musikken, og Harris kan da med rette heller ikke skjule sine våde øjne.

‘Emmylou’ stammer fra First Aid Kits 2012-album ‘The Lion’s Roar’, og duoen kan meget snart opleves på Roskilde Festival.

Læs også: Hør First Aid Kits kvindelige version af Simon and Garfunkels ‘America’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af