Future Islands-forsanger og Madlib danner ny hiphop-duo

Future Islands-forsanger og Madlib danner ny hiphop-duo

Der er så godt som ingen lyde, Samuel T. Herring ikke kan frembringe. Det ene øjeblik leverer han dybtfølt croon, det næste en omgang fandenivoldsk growl. Så hvorfor ikke også give den som rapper i ny og næ?

Når den danseglade Future Islands-forsanger rapper, sker det under hiphop-aliaset Hemlock Ernst, og han er langt fra fremmed for rapperiet. Tidligere har han proklameret, at hiphoppen var hans første kærlighed. En kærlighed, der nu i selskab med den altid samarbejdsvillige rapper og superproducer Madlib nu tages til næste niveau.

Det umage makkerskab er netop sprunget ud som hiphop-duoen Trouble Knows Me, der allerede barsler med første udgivelse i form af en selvbetitlet 12 tommers via Madlibs label, Rappcats. Første (også selvbetitlede) nummer fra projektet er allerede landet og kan høres herunder i fuld flor og med funky blæsere, mens resten af debuten er ude den 1. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af