iLoveMakonnen – sympatisk hiphop-hoppebold

Når Drake retter sit spotlight mod én, sker der ting og sager. Makonnen Sherans var indtil for nylig en mordanklaget pusher, men efter den canadiske hiphopstjerne opdagede ham og tilføjede et vers til nummeret ’Tuesday’, er han katapulteret op i raphierarkiet.

Det kunne man forvisse sig om foran Apollo, hvor Atlanta-hjemmedrengen samlede et stort håndtegnskastende publikum, der slugte de synth-og baspumpende trap-produktioner råt. Og man må give iLoveMakonnen, at han gav sig fuldt ud. Han var en hoppebold, konstant i kontakt med crowden, og man fik fornemmelsen af at opleve en musiker med medvind, der arbejdede hårdt på yderligere fremdrift. På den led var koncerten en understregning af hans personlige, succesfulde coming of age-historie.

Desværre udstillede den også, at Makonnen er ret tidligt i sin karriere. Det første kvarter langede hans dj shout out-klicheer og nye og gamle bangere – fra Drakes ’Energy’ til Dr. Dres ’Nuthin’ But a ’G’ Thang’ – over disken, og i de resterende 45 minutter præsterede han at spille to af sine nok største hits, ’Tuesday’ og ’I Don’t Sell Molly No More’ to gange.

Det virkede sådan set efter hensigten, men det vidnede også om problemer med at fylde spilletiden ud. Forhåbentlig er der mere kød på diskografien, næste gang han kigger forbi Danmark.

Se hele vores omfattende dækning af Roskilde Festival HER.

iLoveMakonnen. Koncert. Roskilde Festival, Apollo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af