Pede B & DJ Noize – tårnhøje ambitioner blev indfriet

Pede B & DJ Noize – tårnhøje ambitioner blev indfriet

Alt for mange hiphopkoncerter består desværre af varierende grad af playback og klichéfyldte rutiner, men det kan man ikke beskylde Pede B og DJ Noize for at forfalde til. Op til eftermiddagskoncert på Arena havde den dynamiske duo arbejdet hårdt på at fuldende live-oplevelsen ved både at inkorporere backingband og strygersektion i deres show.

Det prisværdigt høje ambitionsniveau satte i den grad dagsordenen for koncerten. Det var live helt ned til gæsteoptrædener på de enkelte numre – fra Alberte Winding og en stor del af dansk rap med L.O.C. i spidsen til et børnekor på ’Hey Pede’.

Men selvom der aldrig var mindre end ti mand på scenen, stod Pede B i den grad ikke i skyggen af nogen. Koncerten igennem udstrålede han kolossal entusiasme, men også stor taknemmelighed samtidig med at han leverede sin rap med usvigelig sikkerhed.

Ridende på energien fra sit band og korsangere satte han koncerten glimrende i gang med en salve bestående af blandt andet ’Jeg sværger’, ’Indledningen’, ’Min liga’ og ’Superstar’. Da først L.O.C. og siden Per Vers dukkede op til fremragende gæsteoptrædener på de to sidstnævnte, og Pede fik teltet til at lette med en freestyle stod man med følelsen af, at standarden for danske hiphopkoncerter blev løftet denne eftermiddag.

Godt halvvejs truede en lidt for stor vægt på budskabstunge fortællinger og et groove, der til tider savnede lidt af hiphoppens skarpe kanter med at kvæle en anelse af intensiteten, men heldigvis blev det vendt med numre som ’Isbjørn’, der sørgede for, at koncerten blev lukket med et brag.

Se hele vores omfattende dækning af Roskilde Festival HER.

Pede B & DJ Noize. Koncert. Roskilde Festival, Arena.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af