Sónar Copenhagen i 2016 er aflyst

Sónar Copenhagen i 2016 er aflyst

I marts kom festivalen Sónar til Danmark for første gang, da DR Koncerthuset lagde rum til to dage med elektronisk musik med Jon Hopkins og Metronomy som hovednavne. Allerede samme måned kunne arrangørerne melde ud, at eventet ville vende tilbage til næste år den 19.-20. februar, men nu er Sónar Copenhagen anno 2016 altså aflyst.

»Til vores store skuffelse må Sónar meddele, at Sónar Copenhagen ikke finder sted næste år. Grundet en række uforudsete omstændigheder har vi ikke været i stand til at skabe det niveau for eventet, som vi stræbte efter at producere«, skriver Sónar Copenhagen blandt andet i en meddelelse, der er blevet lagt ud via Facebook.

Allerede købte billetter kan refunderes eller byttes til en billet til en af Sónars andre festivaler i Barcelona, Stockholm og Reykjavik.

Læs også: Se billeder fra Sónar Copenhagen i marts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af