Tinderbox: Rammstein er første hovednavn til 2016

Tinderbox: Rammstein er første hovednavn til 2016

Tinderbox har afsløret det første navn til næste års festival, og Tusindårsskoven kan hermed se frem til et besøg fra de tyske rockveteraner fra Rammstein, som live er kendte for at skrue helt op for virkemidlerne med blandt andet pyroteknik i overflod.

Till Lindemann og kumpanerne har ikke udgivet et album siden 2009’s ‘Liebe ist für alle da’, men er i øjeblikket aktuelle med dokumentarfilmen ‘Rammstein in Amerika’.

»Det er stort for Fyn, Odense og ikke mindst for en festival som Tinderbox, der står foran sin kun 2. udgave i 2016. Vi er enormt stolte over at kunne præsentere endnu et verdensnavn på vores festival – vi ser det som en cadeau for det niveau, festivalen allerede markerede sig med i festivalens første år, og den efterfølgende positive kritik vi har fået fra bands, agenter og managers verden over, og ikke mindst fra vort dejlige publikum«, udtaler festivalchef Brian Nielsen.

Tinderbox 2016 foregår den 23.-25. juni i Tusindårsskoven i Odense.

Læs også: Tinderbox rykker en ugedag frem – og åbner for flere navne på MagicBox-scenen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af