Kanye er ikke færdig med ‘Waves’ – i studiet med André 3000, 2 Chainz og Kid Cudi

Kanye er ikke færdig med ‘Waves’ – i studiet med André 3000, 2 Chainz og Kid Cudi

Med lidt over en uge til Kanye Wests ‘best album of all time’ er der endnu intet som er sikkert. I fredags havde Yeezy nemlig inviteret blandt andre André 3000, 2 Chainz og Kid Cudi forbi studiet, og nu går rygterne på, at gæsterne hjalp West med at lægge den forhåbentligt sidste hånd på ‘Waves’.

Som det fremgår af 2 Chainz’ Instagram og Twitter var der fuld fart på indspilningerne med de tre førnævnte superstjerner, hvor også produceren Mike Dean, ASAP Bari og gospel-sangeren Kirk Franklin skulle have bidraget til den vilde studiesession.

En Snapchat-video, der senere er blevet lagt på Twitter, vidner også om en Kanye i flyvende humør, der i ren og skær entusiasme kunne ses dansende på bordet. Videoen – der desværre er blevet dæmpet af 2 Chainz selv – kan ses forneden sammen med flere billeder fra studiet i fredags.

I sidste uge lavede Kanye West som bekendt et kontroversielt hattrick, da han endnu engang ændrede titlen på det kommende album, hvor ‘Swish’ blev til ‘Waves’, oprindeligt ‘So Help Me God’. Navneforandringen faldt langt fra i god jord især på Twitter, der blandt andet affødte årtiets nok største hiphop-Twitter-beef med Wiz Khalifa.

Læs også: Køb en t-shirt med Kanye seneste vilde Twitter-rant

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lil part of history #TRU #feltlikecappin

Et billede slået op af 2 Chainz Aka Tity Boi (@hairweavekiller) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af