Kwamie Liv fortolker Missy Elliott og Eartha Kitt på ‘My Heart Belongs to Daddy’

Kwamie Liv fortolker Missy Elliott og Eartha Kitt på ‘My Heart Belongs to Daddy’

Mens vi venter på ep’en ‘Fame Bear’ har Kwamie Liv forsødet ventetiden. Først med to nye videoer – blandt andet til den nye ‘Perfect Grace’ – og nu med et forførende cover af Cole Porter-klassikeren ‘My Heart Belongs to Daddy‘.

Coveret er lavet i stil med Eartha Kitts version, mens det drivende starthook er et throwback-sample til Missy Elliotts ‘All n My Grill’. Resultatet er en velsmagende fusion af 50’er-forføriske vibes i stil med Lana Del Ray og Missys 90’er-skelsættende rapattitude.

Kwamie Liv udtaler: (via Afropunk): »Første gang jeg hørte ‘My Heart Belongs To Daddy’ var for nogle år tilbage i Eartha Kitts udgave fra 1953. Jeg forelskede mig fuldstændig i både coveret og hende som artist. Fornylig var jeg i studiet med Baby Duka (Livs primære samarbejdspartner, red.), hvor vi hørte 90’er-hiphop, og på en måde skete nummeret bare. Det er en legesyg homage til to musikere, vi ser op til og beundrer«.

Missy Elliott er tilsyneladende også på vej med nyt materiale, og efter have lagt øre til Livs cover, virker et samarbejde lige til højrebenet. Bolden er i hvert fald på Missys banehalvdel.

Læs også: Fire nye navne til Heartland Festival ved Egeskov Slot – bl.a. Kwamie Liv og Seinabo Sey

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af