Se Conan O’Brien rocke ud med ‘Seven Nation Army’ i Qatar

Se Conan O’Brien rocke ud med ‘Seven Nation Army’ i Qatar

For nylig var Conan O’Brien i Qatar, hvor han foldede sig ud som fuldblods rockstjerne på en – noget skramlet – udgave af White Stripes’ ‘Seven Nation Army’. Anledningen var en særudgave af O’Briens Late Show, der blev præsenteret live for amerikanske soldater udstationeret i mellemøsten og efterfølgende transmitteret til resten af verden.

O’Brien havde endda skrevet et underholdende nyt vers specielt til anledningen, blandt andet om soldaternes mangel på gris og smøger, men også om mellemøstens væsentligste goder som for eksempel Taco Bell og gratis wi-fi.

White Stripesklassiskeren har selvfølgelig stået model til lidt af hvert, men O’Brien formår alligevel at fremføre coveret med vis form overbevisning og et mindre glimt i øjet.

Se videoen HER.

Læs også: Se Chris Martin og James Corden på roadtrip i ny omgang Carpool Karaoke

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af