Video: Miguel forfører Ellen med ‘Waves’-remix, Travis Scott gæster

Hvis ‘Waves’ var din unægtelige favorit på Miguels ‘Wildheart’ fra sidste år, kan du snart for alvor få stillet appetitten. Den kommende ep ‘The Rogue Waves’ indeholder nemlig udelukkende nummeret taget under kærlig behandling – blandt andet i et Tame Impala-remix og en version med Travis Scott på gæsterap.

I den forbindelse var den evige liderbuk i går forbi ‘Ellen’, hvor han i en stærk kombi-performance med netop Scott fremførte den nyfortolkede ‘Waves’, der nu har taget en langt mere episk form end tidligere

Som det fremgår i videoen foroven var Miguel som sædvanlig i storsmilende topform og styrtede energisk rundt i studiet blandt publikum, mens Scott tilslutter sig cirka halvvejs.

‘The Rogue Waves’ udkommer nu på fredag den 26. februar.

Læs anmeldelse: De 10 mest sexede øjeblikke under Miguel-koncerten – på godt og ondt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af