ASAP Rocky og co. tripper ud – se den effektsvøbte video til ‘Yamborghini High’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I kølvandet på ASAP Yams tragiske død i 2015 gik ASAP Rocky, Juicy-J og resten af ASAP Mob i januar sammen om tracket ‘Yamborghini High’, der var en hyldest til den afdøde ven og kollega. Nu er slænget igen samlet i en ny musikvideo, der for alvor har skruet op for de syrede visuals.

Og lad os få det ud af vejen med det samme – din computer/smartphone er ikke brændt sammen. Videoen er nemlig optaget igennem ASAP Yams mors fjernsyn, som tilsyneladende ikke er blevet opgraderet siden slut-90’erne. Eller også har den nye video fået en seriøs overhaling på effektfronten. Bedøm selv.

Igennem svært pixelerede skud følger vi ASAP Rocky og resten af bandens udskejelser inde og uden for Lamborghini-karavanen. Videoen når også at sende en sidste cadeau til den afdøde bagmand i form af en ASAP Yams-lignende person på en enhjørning.

Læs også: Slænget er samlet – hør ASAP Rocky, Nast og Twelvyy på ‘Presidents’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af