Drake indtager overlegent hitlisten med ‘Views’ og slår Biebers streaming-rekord

Drake indtager overlegent hitlisten med ‘Views’ og slår Biebers streaming-rekord

Det er nu lidt over en uge siden, at Drake sendte sit længeventede fjerde album på gaden, og i dag kan rapperen for alvor sole sig i successen. ‘Views’ er nemlig strøget ind som nummer et på den amerikanske albumhitliste, Billboard, og samtidig har albummet sat en ny rekord for samlede antal streams for den første uge.

‘Views’ er nemlig blevet streamet intet mindre end 245 millioner gange i USA siden release-datoen den 29. april. Til sammenligning tog det ti dages tid for Kanyes ‘The Life of Pablo’ at opnå samme antal afspilninger, mens ‘Views’ samtidig kan prale af mere end 850.000 solgte eksemplarer oven i hatten.

Drake har dermed givet Justin Bieber baghjul, hvis seneste album ‘Purpose’ blev streamet omkring 100 millioner gange – rekorden er altså mere end fordoblet.

Beyoncé afstår desuden sin førsteplads på hitlisten, der tidligere var besat af ‘Lemonade’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af