Rockens titaner krydser klinger til ‘Oldchella’ – Stones, Dylan, McCartney m.fl. teaser festivalen

Rockens titaner krydser klinger til ‘Oldchella’ – Stones, Dylan, McCartney m.fl. teaser festivalen

Det lød som enhver nostalgisk rockelskers vådeste drøm, da det kom ud, at Goldenvoice – promoterne bag bl.a. den californiske festival Coachella – bryggede på en spritny festival, der udelukkende ville byde på rockhistoriens megastjerner som The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan, Roger Waters og The Who.

Internettet døbte hurtigt begivenheden ‘Oldchella’, og i går aftes delte alle de ovenstående navne så en teaser i samme tematiske opbygning, der i hvert fald annoncerer noget i oktober. Man kunne derfor nemt forestille sig, at festivalen bliver en realitet.

Ifølge Stereogum vil festivalen finde sted samme sted som Coachella (Indio, Californien), og samtidig skulle det være bekræftet, at alle koncerterne skulle være i fuld længde fremfor de sædvanlige kortvarige festivalsæts.

Roskilde-aktuelle Neil Young skulle trods en manglende teaser også være med i puljen.

Se en bunke af teaser-videoerne her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af