Vega fejrer 20-års jubilæum: Nye koncerter med Rhye, Bat For Lashes, Todd Terje og Chinah m.fl.

Vega fejrer 20-års jubilæum: Nye koncerter med Rhye, Bat For Lashes, Todd Terje og Chinah m.fl.
Bat For Lashes.

Til september fylder Vega 20 år, og det fejrer spillestedet med en jubilæums-koncertrække, der strækker sig fra august og helt til december.

En lang række forskellige arrangementer er netop blevet annonceret, blandt andet koncerter med Veronica Maggio, Lars H.U.G., Chinah (for første gang i Store Vega) samt Bat For Lashes, der besøger Danmark for første gang siden 2012. Så er der Rhye, der spiller i Store Vega med et unikt show skabt til anledningen, hvor den blide soulmusik får følgeskab af det islandske ensemble amiina samt DR PigeKoret.

Hertil er der også andre Folkets Fest, hvor Vega kigger tilbage på slut-90’erne, hvor stedet også fungerede som natklub i stor stil – den æra bliver nu vakt til live for én aften med blandt andre Djuna Barnes og Tue Track bag dj-pulten.

Jubilæums-fejringen slutter den 14. december med Vegas Perler, hvor en lang række danske kunstnere kommer forbi. Den røde tråd er, at det her er artister, som er vokset op på Vegas scener, og på programmet er blandt andre Kill J, Vinnie Who, Anya og Wangel.

Vegas 20-års jubilæum:
Veronica Maggio – 31. august
Lars H.U.G. –1. september
Folkets Fest – 3. september
Rhye feat. amiina og DR PigeKoret – 1. oktober
Chinah – 6. oktober
Bat For Lasher – 26. oktober
Todd Terje & The Olsens – 27 oktober
Vegas Perler – 14. december

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af