Musikdagen inviterer til gratis endagsfestival i Copenhagen Cable Park – M.I.L.K., Christian d’Or m.fl.

Musikdagen inviterer til gratis endagsfestival i Copenhagen Cable Park – M.I.L.K., Christian d’Or m.fl.
Foto: Benjamin Lund Nielsen/Soundvenue

Navnet taler jo lidt for sig selv. Endagsfestivalen Musikdagen fejrer en dag i musikkens tegn, og det intime foretagende kan i al beskedenhed bryste sig af at være Københavns mindste festival. Men som man siger: Det er ikke størrelsen, det er musikken. Og her scorer Musikdagen højt på skalaen.

Lyden af sommer er lyden af M.I.L.K., og mælkemanden kigger i år forbi kabelparken for at sprede tropisk soulfløde (for nu at blive i terminologien) og varme, caribiske rytmer til de barfodede sanddansere. Desuden er Christion d’Or, Sjæl I Flammer og Farveblind også en del af line-up’et.

Der er med andre ord lagt op til en hyggelig dag i fine omgivelser med et ekstremt elegant soundtrack. Og så kan man jo til en afveksling tage en tur i bølgerne au naturel eller på board, hvis man er lidt mere extreme.

Musikdagen
Lørdag d. 20 august 
Copenhagen Cable Park
Læs mere om arrangementet på Facebook

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af