Se Future fyre op for VMA med ‘Fuck Up Some Commas’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som bekendt endte stripklub-kongen Future med at aflyse dette års Roskilde Festival, og for alle, der ærgrede sig over denne misser, er der nu mulighed for at se en lille forsmag på, hvad man gik højst sandsynlig gik glip af.

I nat løb MTV’s årlige Video Music Awards af stablen, hvor kendisserne og musikstjernerne var talstærkt repræsenteret. Beyonce, Rihanna, Drake og Kanye West var blot få af navnene, der spillede en rolle, men også Future var til stede med en rutineret og tilbagelænet opvisning af hittet fra det gennemførte ’DS2’-album, ’Fuck Up Some Commas’.

Under fremførelsen cutter kameraet flere gange til andre rappere, der ser ud til at nyde opvisningen, blandt andet Desiigner (som mange ser som en direkte Future-dublet), Chance the Rapper og G-Eazy.

Loyale fans vil bemærke, at live-versionen differentierer sig med et backingband, der assisterer med heavy-guitar og bombastiske live-trommer.

Læs også: Bow down, bitches: Se Beyoncés overlegne optræden under årets VMA

Læs også: »This is fame, bro!«: Se hele Kanye Wests tale til årets VMA – shoutouts til ekskærester, idoler og fjender

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af