Her er ugens 10 fedeste fester

Vi guider som vanligt til de bedste tilbud i nattelivet.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Karl William fyrer konfettikanonen af
I aften har du mulighed for at kombinere kulinariske lækkerier med et af landets stærkeste r’n’b-navne, når Soundvenue endnu en gang blænder op for koncertkonceptet Konfetti. Denne gang er attraktionen nemlig den karismatiske crooner Karl William, der med garanti giver et nummer eller to fra sin seneste ep, ’Livet’. Koncerten er gratis, og efterfølgende hopper DJ T.O.M. om bag dj-pulten.

Konfetti x Karl William
Torsdag den 1. september
Papirøen
Læs mere om arrangementet på Facebook 

Brandy
Release-fest hos Brandy

Torsdag sidder den elektroniske klubaften Brandy tungt på festen på Bakken. I aften er ingen undtagelse, når der inviteres til afterparty for det nye r’n’b-act Ny Sensei, som tidligere på dagen har premiere på debutsinglen ‘Kl. 6’. Gruppen står også bag pulten til efterfesten, hvor de deler spotlyset med det sædvanlige Brandy-hold.

Brandy x Sensei Release Party
Torsdag den 1. september
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Vegaklub
Vegas klubaftener vender tilbage
Det kan vel betegnes som en noget lang sommerferie, men i weekenden vender de faste klubaftener på Ideal Bar tilbage. Den såkaldte ‘Grand Opening’ får et skud Boogie Juice, da DJ Whut! og Cars10 står klar bag pladespillerne med masser af soul, funk og hiphop.

Vega Klub: Grand Opening
Fredag den 2. september
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Britisk rap-legende spiller med dj-musklerne på Rust
En hel generation af britiske knægte voksede i 00’erne op med Mike Skinners tragikomiske rap-eskapader i The Streets. Projektet blev endegyldigt lagt i graven i 2011, men Skinner har på ingen måde lagt musikken på hylden. Det er blevet til et nyt projekt hist og her, men mere konstant er hans dj-virksomhed, som igen bringer Skinners eklektiske pladesamling til Danmark.

Forvent alt fra hiphop og house til drum’n’bass og egne remixes, når Skinner på fredag indtager Rusts main floor. Aftenens lineup rundes af med Magna og Luke Rocc.

Mike Skinner x Rust
Fredag den 2. september
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Mesteren
Mesteren & Lærlingen fejrer fødselsdag
Tiden går, og Mesteren & Lærlingen i Kødbyen kan i weekenden fejre syv års fødselsdag. Det sker med udendørsmusik, lidt gratis alkohol og en væld af dj’s. Okat og Orcas kan opleves live, mens Cohnny Jazz, Pladevennerne og Lorenzo Woodrose er blandt det bugnende dj-hold.

Mesterens 7 års fødselsdag
Fredag den 2. september
Mesteren & Lærlingen
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nyt kulturhus åbner med fest og dans
Fredag bliver København et kulturhus rigere, når KU.BE slår dørene op på Frederiksberg. Det markeres med en endagsfestival, der fra kl. 15 blandt andet byder på royalt besøg, skattejagt, teater og workshops. Fra kl. 21 slippes gækken for alvor løs, når Abdullah S, Tim Driver og Okay Funky lufter deres mest dansable skiver til efterfest.

KU.BE åbning
Fredag den 2. september
Læs mere om dagsarrangementet HER
Læs mere om efterfesten HER

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eksperimenterende aften på Jazzhouse
Er du frisk på en anderledes klubaften, byder Discoteque Palmen sig med mellemrum til på Jazzhouse. Fredag byder de på en eksperimenterende tretrinsraket bestående af italienske Stills dancehall-fortolkninger, danske Nobodys leddeløse artrock og walisiske DJ Guy, der blander house, drum’n’bass, jungle og techno.

Discoteque Palmen
Fredag den 2. september
Jazzhouse
Læs mere om festen på Facebook

Seaworld
Seaworld techno-svømmer for tredje gang
Drones kælder er normalt kendt for rockfester, men de mørke lokaler kan også være ideelle til rave. Det har arrangørerne fra Seaworld opdaget, som nu holder deres tredje fest med Steen Kong som hovedattraktion. Den danske dj-veteran leverer et fire timer langt set med techno og acid i hovedsædet, mens Heartland fra Nordvest og Seaworlds resident-dj’s fuldender programmet.

Seaworld #003
Fredag den 2. september
Drone
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Japansk hedonisme på Chateau Motel
Under titlen Ukiyo søger Chateau Motel lørdag tilbage til et mantra fra fortidens Japan, der ikke bekymrer sig meget om hverdagens trivialiteter. Hedonismen styrer, og denne aften er der et tætpakket musikprogram med live-optrædener fra Mendoza og Georgij Alexandrov, mens navne som Djuma Soundsystem og Waqar bestyrer pladespillere rundt om på de fire etager.

Ukiyo
Lørdag den 3. september
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kæmpe klubfest i Vega
I år er det 20 år siden, Vega første gang inviterede koncertlystne københavnere indenfor. Det bliver for tiden markeret med en række koncerter og klubarrangementer, og som en del af den fejring kan du lørdag komme til Folkets Fest, der dyrker stemningen fra stedets heydays som hovedstadens natklub-mekka i 00’erne.

Til det formål er en perlerække af yngre og ældre pladevendere inden for et væld af genrer hyret ind, heriblandt hiphop-connaisseuren Tue Track, Rosa Lux, Kasper Bjørke, Josefine Amalie Winding, Master Fatman, Copyflex og Anders Dixen.

Folkets Fest – 20 års mixtape i Vega
Lørdag den 3. september
Lille Vega
Læs mere om arrangementet på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af