Justin Vernon langer ud efter Beyoncé – kalder Live Nation for ’bullshit’

Justin Vernon langer ud efter Beyoncé – kalder Live Nation for ’bullshit’

Bon Iver står meget snart klar med deres album ’22, A Million’, med hvilket de agter at fortsætte deres følelsesladede univers.

Men selv om frontmand Justin Vernons stemme er kendt for at være rørende og falsetsvævende, ser det ud til, at den også kan bide lidt fra sig. I et nyligt interview med The Guardian har Vernon nemlig vist stor utilfredshed med Beyoncé og koncertudbyderen Live Nation.

»Jeg ville foretrække, at Beyoncé ikke havde en Pepsi-turné. Lad være med at tage to millioner dollars fra Pepsi og samtidig agere rollemodel for unge piger. Sådan noget gør mig vred«.

Et andet sted i interviewet benytter Vernon muligheden for også at revse Live Nation og udlægger, at han ikke er interesseret i at spille for eventfirmaet igen: »At spille shows for Live Nation er bare bullshit, så fuck det«.

I samme ombæring forklarer Vernon, at han savner bands som The Indigo Girls, som han var stor fan af som yngre, da de ifølge ham stod for noget ved at give velgørenhedskoncerter og prøve at gøre opmærksom på forskellige problemstillinger i samfundet.

Vernons tankegang ser ud til at have taget en diametral modsat drejning siden 2011, hvor Bon Iver indgik et partnerskab med det irske whiskeyfirma Bushmills – noget som de selv blev skydeskive for af The Avalanches. I et interview fra sidste år indrømmede Vernon da også, at han havde fortrudt samarbejdet siden.

Noget tyder altså på, at Vernon ikke kan forene sig med tanken om, at musikere skal være støttet af store businessforetagender. Hvorvidt Vernon er fan af hans kollega Kanye Wests prominente Adidas-samarbejde er der dog intet ord om.

Læs også: Bon Iver deler ny sang fra kommende album – hør ’33 ‘GOD”

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af