Lukas Graham afslører eneste danske festivalkoncert i 2017

Lukas Graham afslører eneste danske festivalkoncert i 2017
Lukas Graham på NorthSide, 2016. (Foto: Benjamin Nørskov/Soundvenue)

Blot to måneder er gået siden andet år af Tinderbox Festival løb af stablen i Tusindårsskoven i Odense. Minderne har dog dårligt nok nået at sætte sig til rette i erindringen, før festivalen nu kan melde ud, at det første navn til 2017 er offentliggjort.

Det er ingen ringere end den internationalt fremadstormende christianit Lukas Forchhammer, der pryder første annoncering for Tinderbox anno 2017 sammen med resten af vennerne i Lukas Graham.

Deres koncert på Tinderbox i år tiltrak i omegnen af 40.000 tilskuere, så der var ikke megen tvivl om en omgående genbookning.

»Det er helt fantastisk, at det er lykkedes for os allerede nu at få Lukas Graham som et af hovednavnene på 2017-programmet til Tinderbox. Vi er jo i forvejen ikke forvænt med mange danske shows grundet deres store succes verden over, så det er helt ekstraordinært«, udtaler festivalchef Brian Nielsen og tilføjer yderligere, at showet bliver Lukas Grahams eneste festivalkoncert i 2017.

Billetsalget for næste års udgave af Tinderbox Festival starter i dag kl. 10.00, hvor det i første omgang kun er muligt at erhverve partoutbilletter til samtlige tre festivaldage.

Festivalen afholdes næste år fra den 22. til 24. juni.

Læs også: Video: Se Lukas Graham servere veloplagt ‘Mama Said’ til VMA

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af