Mytiske Noah Carter står omsider klar med egen musik – hør debutnummeret ‘Do You’

Mytiske Noah Carter står omsider klar med egen musik – hør debutnummeret ‘Do You’

»Fri Noah Carter«.

Sådan lyder det fra både Gilli og Ukendt Kunstners Hans Philip på henholdsvis ‘d.a.u.d.a.’, ‘The Motto Freestyle’ og atter engang på omkvædet til ‘Betonjunglen’.

Da mantraet i sin tid blev ytret, opstod der i krogene en dragende mystik omkring denne Noah-skikkelse – hvem var han, og hvorfor fik han shout-outs fra nogle af de største danske hiphop-artister?

Det får vi delvist svar på nu, da Noah Carter omsider er klar med sin første udgivelse nogensinde i form af den r’n’b-svingende ’Do You’, som han netop har delt via sin Soundcloud-profil.

Sangen er en tillokkende kærlighedserklæring og er produceret af danske Hennedub, som tidligere har arbejdet med etablerede navne som Lukas Graham, Christopher og Brandon Beal.

Det er altså tydeligt, at ikke kun de danske rappere, der hypede Carter, har stor tiltro til ham – og på baggrund af ’Do You’ forstår man udmærket hvorfor.

Som endnu et led i startskuddet på den vordende musikkarriere er Carter listet som en af tre navne til næste omgang Red Bull Sound Select, der finder sted i Pumpehuset den 19. oktober. Eventet bliver det sidste af slagsen i år og byder foruden Carters debutkoncert også på de britiske grime-rappere AJ Tracey og Geko.

Læs også: Hold øje med Noah Carter: »Når jeg når til track 50, er det game over«

Red Bull Sound Select: Noah Carter + AJ Tracey + Geko
19. oktober
Pumpehuset, København
Billetpris: 50-100 kr.
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af