Vic Mensa fortæller intens anekdote om politibrutalitet i ’Why I Vote’-kampagne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den amerikanske præsidentdebat raser for tiden på sit allerhøjeste i guds eget land. I den forbindelse har videoservicen Vevo for nyligt delt første udlægning af deres ’Why I Vote’-kampagne, som har til formål at belyse prominente personers grund til at stemme ved det snarlige valg.

Første aktør til at komme med et personligt stemmegrundlag er rapperen Vic Mensa, der kommer fra mordplagede Chicago, hvor den tilspidsede situation mellem især afroamerikanere og politifolk i den grad har vist sit ansigt.

I videoen deler Mensa sin intense og personlige anekdote om drabet på hans gode ven Laquan McDonald tilbage i 2014, der udløste ramaskrig og protester fra den sorte befolkning i byen. Mensa var selv en del af en demonstration og endte med at blive heftigt antastet af politiet i en protest, der ifølge ham var fuldstændig lovlydig.

»Affecting change in the hood is why I vote«, ender Mensa sin beretning med.

Den anspændte historie vedrørende McDonalds tabte liv førte til sangen ’16 Shots’ fra Mensas debut-ep ’There’s Alot Going On’. Se ham forklare sangen i detaljer nedenfor.

Læs også: Patrioten Katy Perry stemmer nøgen i Funny or Die-kampagnevideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af