Kanye West afbryder koncert for at hænge wannabes ud: »Niggas be copying my shit, bro« – se video

Kanye West afbryder koncert for at hænge wannabes ud: »Niggas be copying my shit, bro« – se video

Når Kanye West mærker en impuls, følger han den som regel. Uanset om han står på scenen eller ej, hvorfra han gennem tiden har leveret et par helhjertede, impulsive brandtaler. I går aftes blev den gode Ye atter grebet af en trang til at ytre sig midt i et nummer, og denne gang gik det ud over de kunstnere, der har kopieret ham – sandsynligvis nærmere betegnet hans scenografi og flyvende scene fra Saint Pablo-turnéen.

»This’ the original. Aceept no imitations. You with the rap God right now. Niggas be copying my shit, bro. Stealin’ our shit, stealin’ our stages. Copying our shit one-to-one«, lød det fra Kanye midt under et nummer i Edmonton, Alberta.

En fan, der var fiks med telefonen under udbruddet, har delt det på Instagram, så det kan opleves herunder.

Læs også: Hør Kanye på nyt remix af Desiigners ‘Timmy Turner’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af