Kanye West rører i streamingbeef-gryden: Eksklusive aftaler knuser håbet for ‘Watch The Throne 2’

Kanye West rører i streamingbeef-gryden: Eksklusive aftaler knuser håbet for ‘Watch The Throne 2’

Det er ikke første gang Kanye West udtaler sig om problematikken i fejden mellem streamingtjenesterne, i særdeleshed mellem Tidal og Apple Music. Men det er første gang, han for alvor går i flæsket på Tidal, som han har selv har aktier i.

Det gjorde han i går til en koncert i Seattle fra sin svævende scene. Han sagde blandt andet, at problemerne med eksklusive udgivelser og kunstnere og »Tidal/Apple bullshit« ødelagde gamet og blandt andet spændte ben for en mulig ‘Watch The Throne 2’. Det var også derfor, at han og Jay Z’s vers på Drakes ‘Pop Style’ blev strøget, da ‘Views’-albummet udkom.

Han nævner blandt andet også, at Jay Z var tilbageholdende med at lave verset af respekt for Meek Mill, der er signet på Roc-Nation.

Se fans klip fra udtalelserne herunder:

Læs også: Kanye West afbryder koncert for at hænge wannabes ud: »Niggas be copying my shit, bro« – se video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af