N-ordet og dødstrusler: Azealia Banks og Russell Crowe starter Hollywoods nyeste beef

N-ordet og dødstrusler: Azealia Banks og Russell Crowe starter Hollywoods nyeste beef
Foto: Cassandra Hannagan/Getty Images

Azealia Banks og Russell Crowe er kendt som to af arenaens mest stridslystne gladiatorer (pun!), så det er som om universet har sørget for, at de to skulle krydse veje på et hotelværelse i Hollywood i lørdags. Hvad der helt præcist skete, er usikkert, men i hvert fald har Azealia Banks nu anmeldt Russell Crowe til politiet for legemsbeskadigelse.

Beskyldninger og påstande fyger lige nu til højre og venstre som vindhekse i ‘Westworld’, men sikkert og vist er det, at Russell Crowe i lørdags holdt et mindre middagsselskab på The Beverly Hills Hotel, hvor RZA fra Wu Tang Clan var inviteret. Han havde taget Azealia Banks med som sin plus one.

Sikkert er det også, at Azealia Banks på sin Facebook efter festen delte et opslag, hvor hun skrev, at Russell Crowe til festen havde kaldt hende »nigger«, havde taget kvælertag på hende og spyttet efter hende.

azealia-banks-fb

Ikke alle gæster er dog enige i den udlægning. Ifølge TMZ siger flere øjenvidner, at fejden startede, da Azealia Banks højlydt grinte af musikken til festen og kaldte Russell Crowe og en anden gæst »boring white men«.

Ifølge TMZ svarede en kvindelig gæst Azealia Banks tilbage, hvilket fik hende til at eksplodere og »you would love it if I broke my glass, stabbed you guys in the throat, and blood would squirt everywhere like some real Tarantino shit«, inden hun smed et par n-bomber. Herefter skal hun ifølge øjenvidnerne have grebet efter sit glas, hvorefter Crowe tog fat i hende i et »bear hug« og smed hende ud af suiten, hvorefter hotelvagterne eskorterede hende væk.

Det er umuligt at vide, hvad der er op og ned, men det er ganske givet ikke det sidste punktum i sagen. I hvert fald har Azealia Banks’ agent tweetet, at hun vil give en officiel udtalelse, når hun er kommet sig.

Russell Crowe har endnu ikke udtalt sig officielt om sagen.

Læs også: Azealia Banks skrider fra sociale medier og kalder dem ulækre

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af