Travis Scott remixer Rae Sremmurd – hør og download hans udgave af ‘Swang’

Travis Scott remixer Rae Sremmurd – hør og download hans udgave af ‘Swang’
Foto: John Phillips/Getty Images

Travis Scotts flamme ser ud til at brede sig som en tiltagende steppebrand for hver dag, der går. I forrige måned udgav han sit seneste album ’Birds In the Trap Sing McKnight’, og siden har han både udgivet en doku-kortfilm og optrådt i Apples nyeste reklame for Beats by Dre.

Men La Flames arbejdsiver ophører ikke endnu. For Scotts hof-dj og medvært på hans radioshow, Chase B, uropførte i et Soundcloud-mix et nyt Scott-remix af Rae Sremmurds ’Swang’, der figurerer på deluxe-udgaven af broderparrets seneste projekt, ’SremmLife 2’. Kort tid efter blev remixet så smidt op som selvstændigt track på dj’ens Soundcloud-profil.

Hør den autotune-tunge omlejring nedenfor, hvor Scott repeterer nogle af de samme lyrikbidder fra originalen og imiterer Swae Lees afventende flow – måske som tak for, at Lee optrådte på Scotts banger ’Nightcrawler’ fra 2015-albummet ’Rodeo’.

Kan du lide tonerne, er remixet kvit og frit download-tilgængeligt HER.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af