Gorillaz’ fiktive guitarist Noodle har en datingprofil, der måske afslører releasedato

Gorillaz’ fiktive guitarist Noodle har en datingprofil, der måske afslører releasedato

Det har rumsteret længe i det fiktive, digitale Gorillaz-land. Først lancerede de en Instagram-profil, hvor de gennemgik karrieren, hvorefter de med fire “bøger” opridsede de fire tegneserie-karakterers gøren og laden siden ‘Plastic Beach’ fra 2010.

Siden har guitaristen Noodle fået sin egen Instagram-profil og har lavet reklamer for Jaguars elbiler og trommeslager Russel og bassist Murdoc har givet fiktive interviews – blandt andet til webmagasin om katte.

Masser af aktivitet, men intet er der blevet sagt om en eventuelt kommende plade.

Men noget kunne tyde på, at vi er klogere den 12. november. Den dato hinter Noodle nemlig til fra en profil på datingsitet OkCupid, som skarpe, kærlighedshungrende Reddit-brugere har fundet. Den virker til at holde vand: Den linker blandt andet til Gorillaz’ officielle website og ligner Noodles private til forveksling. Profilen er siden blevet slettet.

På profilen skriver hun »Ready? 12:11 xx DA«. Det tolker mange som, at vi skal være klar til noget stort 12. november, kys-kys Damon Albarn. Derudover skriver beskriver hun sig som en 26-årig queer, der er på udkig efter venskaber over alt i alderen 18-99 år.

Du kan se et screengrab fra profilen herunder:

XEVxp9SiUtDJQLKcbjftgLJll82FkmCtQvXrmyEZEQA

Læs også: Gorillaz er på Instagram: Samler op på bandets historie og peger frem mod 2016

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af