Grædende fans: Se Justin Bieber synge ‘Let Me Love You’ til American Music Awards

Okay, grædende fans til Justin Bieber-koncerter er ikke noget nyt, men der er alligevel noget sært fængslende over at se nærbilleder af pigerne, som knuger sig til deres telefon med livet som indsats, mens tårerne triller ned af kinderne.

Bieber optrådte som en hel masse andre stjerner til nattens American Music Awards, og endda ikke med et at sine egne numre, men i stedet DJ Snakes ‘Let Me Love You’, som Bieber altså synger på. Det er også hans i øjeblikket største hit på den amerikanske singlehitliste, så det gav jo god mening.

I takt med al det drama, der har udspillet sig på Biebers Europa-turné, så var det en dejligt fredelig optræden.

Læs også: Justin Bieber græder i Metallica-t-shirt under ‘Purpose’ til koncert i Tyskland

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af