»Hitler is real«: Se musikernes Twitter-reaktioner fra valgnatten

»Hitler is real«: Se musikernes Twitter-reaktioner fra valgnatten
Foto: Drew Angerer/Getty Images

Det kan ingenlunde være gået manges næse forbi, at Donald Trump i nattens små timer forbavsende tog den amerikanske præsidentsejr og altså snart kan indkvartere sig i det ovale kontor i Washington.

Men selv om den kontroversielle rigmand altså tog de amerikanske vælgere med uventet storm, er mange af musikerne i Guds eget land – der har kørt anti-Trump-kampagnen ’30 Days, 50 Songs’ – ikke det mindste fornøjede over resultatet.

For ligesom Hollywood-stjernerne delte chokerede og lamslåede Twitter-reaktioner over Trumps sejr, giver musikbranchen også deres uforbeholdne mening til kende – og det er hård kost.

Reaktionerne spænder fra de kreativt småkomiske til de gravalvorlige, og listen over rystede musikere tæller blandt andre Public Enemys Chuck D (der kalder Trump for Hitler), Chance The Rapper, Disclosure-brødrene, Killer Mike og El-P (alias Run The Jewels), Lady Gaga, Rihanna og mange flere. Se et udpluk af den bestyrtede respons nedenfor.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af badgalriri (@badgalriri) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af