Året ifølge Off Bloom: »The mannequin challenge – væk med det!«

Året ifølge Off Bloom: »The mannequin challenge – væk med det!«

Artikelserie: En række af landets mest markante personligheder inden for musik, film, mode og tech fortæller i løbet af december om 2016 set gennem deres øjne.

I dag er vi nået den talentfulde poptrio Off Bloom, der kom ud til hele Danmark, da de som en overraskelse optrådte til dette års P3 Guld-show. De udgav kort tid efter deres solide debut-ep ‘Love To Hate It’.

Hvis I skulle give ét album fra 2016 videre til de kommende generationer, hvilket skulle det så være?
»Life of Pablo (af Kanye West, red.). Ikke fordi det er hans bedste eller det mest kontroversielle eller musikalsk banebrydende. Men fordi han stadig er en yndling, og fordi han brugte så lang tid på at lege med autenticiteten. Han spillede pladen live på Tidal til et modeshow, udgav pladen, tog den tilbage igen, udgav den igen, fordi han ikke var ’færdig’ – simpelthen så meget spil for galleriet«.

Hvem stod for P3 Gulds bedste optræden (udover jer selv)?
»Det gjorde Liss uden tvivl«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvilken ’Skam’-karakter minder I mest om?
»Mette er den eneste, der rigtig går op i ’Skam’! Hun synes, Sana er den sejeste!!«.

Hvilken film/serie fældede I en tåre til?
»’The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years’. Deres måde at gå til livet og musikken på er simpelthen så sindssygt inspirerende. De er der ikke som individer, men som gruppe. Ikke fordi de ikke kunne hver for sig, men fordi de var så meget stærkere som gruppe end som musikere og sangskrivere. Det er så forbandet rørende at se. Fællesskabet er alt!!!! Og jep, vi så også ’Skam’«.

Hvilken youtube-video lå I færdige af grin over?
»Denne helt geniale video med et rådyr, der bare ikke kan mere«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvilken trend fra 2016 skal vi bare glemme hurtigst mulig?
»The mannequin challenge – væk med det!«

Hvis jeres år var en sang, hvilken sang var det så?
»’Wolves’, Kanye West«.

Læs også: Off Bloom: Her er vores fem pophelte

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af