Rihanna lægger hypotetisk Beyoncé-beef i graven: »We don’t need to be putting black women against each other«

Rihanna lægger hypotetisk Beyoncé-beef i graven: »We don’t need to be putting black women against each other«
Foto: Rihanna/Instagram

En hurtig tur henover Instagram fik i går rygterne til at svirre for Rihanna. Mange har i lang tid spekuleret på, hvorfor Rihanna og Beyoncé aldrig har samarbejdet på et eneste track, når de nu har snesevis af fælles venner og færdes i en branche, der parrer sig musikalsk på kryds og tværs. Det har medført rygter om rivalisering og decideret uvenskab mellem de to – rygter som de dog gang på gang begge har skudt ned.

Rihanna pustede dog selv til ilden ved at like et foto på Instagram af hende i karnevals-outfit, hvor hendes bryster udgør o’erne i ordet »Shook«. Hvad hun ikke gjorde, var at læse billedteksten.

Her spekulerede uploaderen @rihannagang_ i, at Rihanna var blevet forbigået i kategorien årets album, fordi hendes hypotetiske rival Beyoncé ellers ville have fået lige så mange nomineringer. At Rihanna likede billedet gav formodningen nyt liv og rigtig mange Instagram-profiler og medier tog derfor historien op. Se billedet og billedteksten HER.

Men Rihanna kan også slukke håbet for de intrigante. Der var tale om en fejl – og i øvrigt mener hun, det er noget vås at spekulere i. Det forklarede hun selv i en kommentar under billedet.

RihannaBeyonceBeefNO1

Så skulle den vist være på plads. Men det er vel ikke for meget at bede om en enkelt, lille duet?

Læs også: ‘Love on the Brain’: Se Mø levere stærkt Rihanna-cover

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af