Azealia Banks tilbyder at spille ved Trumps indsættelse – er uimponeret over line-uppet

Azealia Banks tilbyder at spille ved Trumps indsættelse – er uimponeret over line-uppet
Foto: Kevin Winter/Azealia Banks

Azealia Banks er ikke bleg for at ytre sin ufiltrerede mening på sociale medier, og derfor er det måske heller ikke så overraskende, at den amerikanske rapper nu har tilbudt at spille ved Trumps indsættelsesfest.

Det gør hun klart på Facebook efter at have givet udtryk for sin skuffelse over det nuværende line-up:
»Så underholdningsrækken for indsættelsen og det gjorde mig meget ked af det. Det her er et EPISK øjeblik i den moderne historie, og det burde uden tvivl fejres med stil. Jeg ville elske at optræde ved indsættelsen«.

Samlingen af villige musikere er nu heller ikke just imponerende og tæller i øjeblikket navne som 3 Doors Down, Toby Keith, Jon Voigt, DJ Ravidrums, The Piano Guys og Lee Greenwood, mens seneste tilføjelse er Sam Moore.

Azealia Banks er offentlig Trump-supporter, og tilbage i november kunne man blandt andet læse om hendes store begejstring over Trumps uventede sejr både på Facebook og Instagram.

Der skal da heller ikke herske nogen tvivl om, at hun ville være et friskt pust til den nuværende samling af countrysangere og realitystjerner, men med tanke på Trumps kernevælgere er det nu nok alligevel tvivlsomt, at den bramfri rapper bliver indbudt.

Læs også: Opsamling: Hvilke kunstnere skal spille til Trumps indsættelse og hvem takkede nej?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af