Megamix af Carpool Karaoke er den perfekte måde at starte 2017 på

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Carpool Karaoke har katapulteret James Corden fra vært på det sene talkshow til verdensstjerne, og en del af æren skal selvfølgelig tilfalde det væld af stjerner, som igennem 2015 og 2016 har ‘hjulpet Corden med at komme på arbejde’ – vi nævner i flæng: Adele, Justin Bieber, Sia, Madonna og Bruno Mars.

Youtube-brugeren Andy Wu Musicland rundede 2016 af med at lave sin helt egen hyldest til det populære segment, og ovenstående Carpool Karaoke Megamix er faktisk overraskende godt skruet sammen med forskellige sange og et miskmask af alle de kendte gæster.

Lad os se, hvem Corden får som medpassagerer i 2017.

Læs også: James Corden mindes George Michael og den første Carpool Karaoke nogensinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af