Poptalentet Maggie Rogers ude med ny single – hør den dragende ‘On + Off’

Poptalentet Maggie Rogers ude med ny single – hør den dragende ‘On + Off’

Unge Maggie Rogers har mildest talt taget verden med storm, efter hun til en masterclass væltede Pharrell bagover med sin magnetiske vokal og indbydende melodier på singlen ‘Alaska’.

Siden har hun beriget os med et sprødt skåret track i form af ‘Dog Years’, og nu er hun klar med endnu en single: ‘On + Off’. Sangen lægger sig i forlængelse af de tidligere numres unikke folklyd, der blødt fusioneres med en elektronisk underlægning til et yderst dansabelt resultat.

I et interview til BBC udtaler Rogers, hvordan hun glæder sig over at få lov til at larme lidt mere efter at have lavet stille musik hele sit liv. ‘On + Off’ er opvarmning til den kommende ep ‘Now That the Light Is Fading’, og nummeret var et af de første, hun skrev, efter hun havde lavet ‘Alaska’.

‘On + Off’ har et dybere budskab, end man måske først lige fanger, som Rogers forklarer i interviewet:
»Der er på en måde en seksuel kliché i sangen. Det er et sted i teksten, der siger ‘You turn me on’, men hvis du lytter til resten af sangen, bliver det tydeligt, at det handler om emotionel stabilitet. Om at være på og af, og om at finde en person, der får dig ned på jorden«.

Rogers spiller til en Soundvenue Session-koncert i DR Koncerthuset den 3. marts, som dog er udsolgt for længst.

Til gengæld kan alle nyde lyden af den fulde ep, når den udkommer den 17. februar.

Læs også: Årets bedste udenlandske sange – top 20-11

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af