Beyoncé og Jay Z skal have tvillinger – se Instagram-billedet, der afslører nyheden

Beyoncé og Jay Z skal have tvillinger – se Instagram-billedet, der afslører nyheden
Foto: Mike Coppola/Getty Images

Beyoncés ‘Lemonade’-album handlede eftersigende om Jay Z’s utroskab, men det lader til, at alt igen er fryd og gammen hos familien Carter. Jay Z og Beyoncé venter nemlig tvillinger – det afslører Beyoncé i et nyt opslag på sin Instagram-profil, der indeholder et billede af den voksende mave samt nedenstående annoncering:

»Vi vil gerne dele vores kærlighed og glæde. Vi er blevet velsignet to gange før. Vi er utroligt taknemmelige over, at vores familie kommer til at vokse med to, og vi takker jer for jeres hilsener. – The Carters«.

Tvillingerne kommer til at få Blue Ivy Carter som storesøster.

Læs også: Beyoncés mest bidske Jay Z-burns på ‘Lemonade’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af