Migos undskylder efter homofobiske kommentarer om iLoveMakonnen

Migos undskylder efter homofobiske kommentarer om iLoveMakonnen

Den Billboard-toppende rapgruppe Migos havnede i lidt af en suppedas i går, da et interview med Rolling Stone så dagens lys. Atlanta-rapperne kommer ind på en hel del vilde områder: Syrup, dyre biler og hvorfor de mener, de er bedre end The Beatles.

Et andet område, de berører, er iLoveMakonnens nyligt offentliggjorte homoseksualitet. Det er naturligvis svært at tolke på skrift, men umiddelbart lyder Quavo, Offset og Takeoffs reaktion temmelig homofobisk. I hvert fald forstår de ikke, at folk støtter iLoveMakonnensom de i øvrigt tidligere har arbejdet sammen med – er sprunget ud.

For at der ikke opstår flere mulige misforståelser i oversættelsen, kommer her den fulde passage løftet fra Rolling Stones interview:

»All are wildly different MCs, illustrating the “diversity” that Quavo says is one of the things he most loves about Atlanta. And so I’m surprised by Migos’ reaction when I mention iLoveMakonnen, the local MC who just came out as gay on Twitter. “Damn, Makonnen!” Quavo bellows after an awkward interlude. I mention support I saw online for Makonnen’s decision. “They supported him?” Quavo asks, raising an eyebrow. “That’s because the world is fucked up,” says Offset. “This world is not right,” Takeoff says. “We ain’t saying it’s nothing wrong with the gays,” says Quavo. But he suggests that Makonnen’s sexuality undermines his credibility, given the fact that “he first came out talking about trapping and selling Molly, doing all that.”

He frowns. “That’s wack, bro.”«

Da flere medier tog netop den passage op blev Migos naturligvis mødt med en byge af modreaktioner på sociale medier.

Det har nu ført til, at Migos på Twitter har udsendt en officiel undskyldning og forklaring.

iLoveMakonnen har i skrivende stund ikke kommenteret på Migos’ reaktion.

Ligesom det var sociale medier, der i høj grad skabte Migos’ succes, mærker de nu, at der også er en bagside af medaljen – særligt hvis man ikke udtaler sig særligt skarpt.

Læs også: Migos’ track ‘Bad & Boujee’ katapulteret til tops på hitlisterne takket være memes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af