Sandt eller falsk-quiz: Har Suspekt virkelig gjort det?

Sandt eller falsk-quiz: Har Suspekt virkelig gjort det?
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Hvor tæt er du egentlig på Suspekt? Er du en af Galgebakkens hårdhudede bæboere eller bor du dør om dør med Hanne Vibeke Holst? Det får du lov til at teste lige her, men det kræver, at du virkelig er under huden på Suspekt og har nærlæst interviews, studeret tekster og fulgt dem hele vejen fra horrorcore-rappens undergrund til en status som dansk nationalskat.

Vi har opstillet ti postulater om Suspekt ­– nogle er sande, andre er falske. Du skal gætte hvilke, der er hvad, for at vise hvor godt du er inde i Andreas Bai Duelund, Emil Simonsen og Rune Rasks stodderhistorik.

[viralQuiz id=17]

//Overskriv description wpvq_facebook_description = wpvq_facebook_description || ""; wpvq_facebook_description = jQuery('meta[property="og:description"]').attr('content');

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af