Storcharmøren i sit es: Se Justin Timberlakes optræden under nattens Oscar-show

Storcharmøren i sit es: Se Justin Timberlakes optræden under nattens Oscar-show
Justin Timberlake til Oscar-uddelingen. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det er de færreste, der kan formå at se lige så veloplagte ud på en scene som Justin Timberlake. Det beviste han i nat, da han kickstartede årets Oscar-show med en energisk version af glædessprederen ‘Can’t Stop This Feeling’ samt et lille cover af Bill Withers-hittet ‘Lovely Day’, der fik så godt som hele salen til klappe med (mere eller mindre i takt).

‘Can’t Stop This Feeling’, der er hentet fra animationsfilmen ‘Trolls’, var nomineret til en Oscar i kategorien Best Original Song, men måtte se sig slået af ‘City of Stars’ fra årets næsten-bedste film, ‘La La Land’, der desuden også scorede prisen for Best Original Score.

Læs også: Se alle Oscar-vinderne

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af