Donald Trump smed One Direction ud af sit hotel, da bandet sagde nej til at møde hans datter

Donald Trump smed One Direction ud af sit hotel, da bandet sagde nej til at møde hans datter

USA’s præsident Donald Trump og det über-populære boyband One Direction er (angiveligt) begge nogle lettere forkælede typer, der er vant til at få deres vilje, men i et nyt interview med magasinet Rollacoaster fortæller det solodebuterende bandmedlem Liam Payne om en episode, der efterlod både Trump og bandet slukørede.

Ifølge Payne oplevede One Direction for år tilbage at blive smidt ud af et af Trumps hoteller i New York, da bandet takkede nej til at møde en af hans voksne døtre.

»Han ringede til vores manager, og vi lå og sov. Han sagde, ‘nå, væk dem’, jeg sagde nej, og så ville han ikke lade os bruge kældergaragen. I New York kan vi ikke rigtig gå udenfor. New York er skånelsesløs over for os. Så han sagde, ‘ok, så vil jeg ikke have jer i mit hotel’. Så vi blev nødt til at gå«, fortæller Payne.

Vigtigt er det måske at nævne, at begge Trump-døtre var voksne kvinder, da episoden fandt sted. Mon ikke afvisningen gjorde mest ondt på farmand.

Læs også: Snoop Dogg “skyder” Donald Trump-klovn i ny video – Trump svarer naturligvis igen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af