Snoop Dogg “skyder” Donald Trump-klovn i ny video – Trump svarer naturligvis igen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er rart at se, at ingen sag er for lille for den amerikanske præsident Donald Trump. I hvert fald ikke når det drejer sig om hans egen stolthed.

Derfor har de fleste da også bare siddet og ventet med popcornene på Donald Trumps Twitter-genmæle, efter BadBadNotGood med Snoop Dogg og Kaytranada præsenterede deres video til nummeret ‘Lavender’ i går. I videoen er Snoop Dogg skeptisk over for nyhederne i et univers kun bestående af klovne, hvor politibrutalitet og Snoops excessive hashrygning er blandt fællesparametrene med virkeligheden. Præsidenten i paralleluniverset, Ronald Klump, også en temmeligt slående lighed med den siddende amerikanske – og han får en kugle for panden fra Snoop Doggs spøg og skæmt-gøb.

Attentat mod præsidenters liv er måske ikke lige det mest oplagte komiske materiale. Snoop Dogg har da også modtaget en del kritik for videoen, mens han selv forklarer, at han ikke har lavet videoen for at få en reaktion, »for at fylde nogle huller« i debatten.

Ikke desto mindre bør det ikke være højeste prioritet på præsidenten at stå op og svare igen mod et kunstværk. Måske han skulle overveje at tordne mod de antisemitiske angreb, USA har oplevet efter han blev valgt ind.

Læs også: Snoop Dogg reagerer på Kanyes seneste rant: »What the fuck is he on?«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af