Francis and the Lights og Chance The Rappers synkronmoves spreder fryd og parodier

Francis and the Lights og Chance The Rappers synkronmoves spreder fryd og parodier

Francis and the Lights har fundet en model, der virker: Afdæmpede one take-videoer af ham og en featuring-artist, der danser i et minimalistisk monokromt rum.

Det er også opskriften på hans nye video til ‘May I Have This Dance’-remixet med Chance The Rapper, hvor de to ømt finder takten sammen til internettets forventelige omsiggribende hyldest.

Som om det ikke skulle være charmerende nok, blev videoen naturligvis klippet sammen med ‘Dirty Dancing’ få sekunder efter offentliggørelsen:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er altså materiale til masser af plugs på højde med #BeyoncéAlwaysOnBeat, så internettet har bare at komme på overarbejde.

Videoen var også anledning til at gamle live-videoer af de tos live-synkrondans dukkede op til overfladen igen.

Fun fact: Filmens instruktør Jake Schreier delte et indblik i han og Francis’ idéproces. I tilfældet med ‘Can I Have This Dance’, havde Francis sendt ham dette billede:

Læs også: Årets mest charmerende dansevideo: Chance the Rapper og Frances and the Lights er let på tå

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af