Kanye West siger farvel til sociale medier: Lukker sin Twitter- og Instagram-konto

Kanye West siger farvel til sociale medier: Lukker sin Twitter- og Instagram-konto
Foto: Rachel Murray/Getty Images

I weekendens løb har Kanye West uden nogen forklaring trukket stikket på både sin Twitter- og Instagram-konto. På de begge de sociale medier optræder der nu blot en ‘siden ikke fundet’-tekst. Fælles for begge profiler var, at han de seneste måneder havde været stort set tavs, foruden et par shout-outs til blandt andre Migos.

Det er ikke første gang, han piller ved sin Twitter-konto. For eksempel forsvandt den ligeledes uden forklaring i 2016, mens alle tweets fra den gamle og mere forfængelige Kanye West i 2012 blev slettet op mod udgivelsen af Yeezus. Hans Instagram er kun godt og vel et halvt år gammelt og var en mærkværdig rodebutik af grynede modefotos.

Hvad lukningen skyldes denne gang ved vi ikke, men vurderet ud fra hans seneste albumlancering på sociale medier, så tænker han sin karriere i en slags sæsoner – ligesom Yeezys. Op til ‘The Life of Pablo’ viskede han også store del af tavlen ren, så tidligere tiders fnidder ikke fyldte i spalterne. Derfor kan det godt være et spinkelt tegn på, at han varmer op til en ny plade. Men det kan lige så vel være en spontan idé, han har fået. Eller Nori/Saint, der har leget med hans smartphone.

Læs også: Kanye Wests otte mest Kanye’ske øjeblikke på Twitter – fra persiske tæpper til røvfinger

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af