Katy Perrys bizarre ‘SNL’-optræden med Migos drukner i beskyldninger om kulturel appropriation

Katy Perrys bizarre ‘SNL’-optræden med Migos drukner i beskyldninger om kulturel appropriation

Der er et par ‘Saturday Night Live’-optrædener hvert år, der trækker overskrifter – enten fordi, de er virkeligt gode, eller fordi de er virkeligt ringe.

Katy Perrys optræden med Migos fra ‘Saturday Night Live’s sæsonfinale, var hverken det ene eller det andet, men den var underlig og rimeligt kikset. I kølvandet på optrædenen er der både opstået beskyldninger om kulturel appropriation og det er sågar blevet påstået, at Migos ikke ville optræde med drag queens under optrædenen.

Du kan se optrædenen her og bedømme selv:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der var de, der mente, at Katy Perry har tabt småkagerne med sin nye stil.

Men der var også de, der mente hun gik i Miley Cyrus’ fodspor og snyltede på sort kultur ved at optræde ved siden af Migos og Nicki Minaj på ‘Swish Swish’.

Hvad man mener om den påstand, er op til den enkelte, men man må give kritikerne ret i, at hun virker temmelig stiv og onkel-agtig, som hun står der og forsøger at være ghetto.

Hvad værre er, bliver Migos ramt af anonyme beskyldninger om, at de nægtede at optræde ved siden af drag queens. Det er følger i kølvandet på akavede citater, hvor de virker bestyrtede over at iLoveMakonnen er sprunget ud og senere udtalelser om, at de aldrig ville optræde på en bøssebar.

Ifølge anonyme kilder fra New Yorks drag-miljø blev deres optræden aflyst på selve dagen, da Migos mødte op på settet. Ifølge kilderne skyldtes det, at Migos ikke følte sig trygge i deres selskab. Katy Perry gik på scenen med drag queensene til ‘Swish Swish’, mens de under ‘Bon Appetit’ blev skubbet ud til siden.

Læs også: Migos undskylder efter homofobiske kommentarer om iLoveMakonnen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af