BET Awards: Migos havner i tumult efter akavet interview

BET Awards: Migos havner i tumult efter akavet interview
Foto: Paras Griffin/Getty Images

Note to self: Udbed aldrig Takeoff om en forklaring på, hvorfor han ikke har noget vers på Migos’ kæmpehit ‘Bad and Boujee’.

Det lærte DJ Akademiks på den hårde måde i et interview til Complex-programmet ‘Everyday Struggle’ med Migos forud for gårsdagens BET Awards, hvor raptrioen blandt andre optrådte. Hans gentagne spørgsmål om Takeoffs fravær skaber umanerligt akavet stemning, der til sidst kulminerer i mundhuggeri og lidt skubben.

Det er lidt svært at gennemskue, hvad der ligger forud for den dårlige stemning, men i hvert fald bliver DJ Akademiks’ medvært, rapperen Joe Budden, så ophidset at han udvandrer, hvilket fører til en temmeligt aggressiv reaktion fra Migos, der lige skal op og markere.

Se optrinnet her:

Desværre er det ikke den eneste melding om dårlige vibes til BET Awards. Ifølge gossipsites var der også røre i rap-dammen efter showet, hvor Chris Brown og Migos efter sigende var i håndgemæng og til en efterfest, hvor Asap Rocky blev overfaldet på scenen efter at have sunget fødselsdagssang for Kendrick Lamar.

Migos vandt i øvrigt prisen for bedste gruppe til årets BET Awards-uddeling.

Læs også: Katy Perrys bizarre ‘SNL’-optræden med Migos drukner i beskyldninger om kulturel appropriation

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af