Fotoreportage: Princess Nokia gav intim sovekammer-koncert på KlubRå

Fotoreportage: Princess Nokia gav intim sovekammer-koncert på KlubRå
Foto: Sophus Wolf

Allerede ved indgangen til Roskildes nye Klub bliver man klar over at der venter noget helt specielt på den anden side. Porten er udformet som Yin og Yang og det er ikke tilfældigt. KlubRå er bygget op af fem rum, der hver især repræsenterer Yin og Yangs energier: Træ, ild, jord, metal og vand.

Stedet minder meget om nogle af de tidligere ArtZones, der har været på Roskilde og stedet vrimler med kunstinstallationer, som arbejder med temaerne: Køn, lighed, seksualitet, etnicitet og menneskets forhold til kroppen og teknologien. 

Torsdag var dog en helt særlig overraskelse planlagt: Princess Nokia kiggede forbi og gav intim koncert i et scenerum, det bestod af en overdimensioneret drømmeseng i et stort lyserødt rum med Hello Kitty-bamser på væggene.

Det var ikke den rowdy, rasende, rappende feminist, der er kendt for sine vilde liveshows og sin mindst lige så vilde persona, men en helt anden Nokia, der gik på scenen. Hun troppede op i ført en stor, lyserød PowerPuff-hoodie, og annoncerede til den tætpakkede crowd i det lille rum, at hun ønskede at give dem en helt særlig oplevelse. Hun fremførte fem numre fra sin første plade.

Hun rappede ikke, men sang sig noget så smukt gennem numrene, med en nærmest skælvende, skrøbelig og sårbar stemme. Tre af sangene var tilmed a cappella. Ind i mellem sangene blev der tid til nogle korte bemærkninger, små grin og grynt fra den tydeligt nervøse og rørte Nokia. 

Efter sin forholdvis korte og meget anderledes performance, gik Nokia rundt og snakkede med nogle fans. Flere blev rørt til tårer, hvilket helt tydeligt også påvirkede Princess Nokia selv. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af