Her er ugens fem fedeste fester

Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge med blandt andet Polka, Puma og hiphop på Rust.
Her er ugens fem fedeste fester
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Torsdagsfest på Jolene
Skal weekenden kickstartes ekstra tidligt, er Jolene stedet at gå hen. Her leverer klubkonceptet Manna hver torsdag live-koncerter med musikalske talenter og fodflyttende dj-sets. I denne omgang kan man opleve drømmepoppede Yune, mens Mads Bjerregaard og Bongo Klub leverer tracks, du kan danse til.

Manna Live
Torsdag den 8. juni
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Puma fester hos Chateau Motel
Det er blevet tid til sommerfester, og på fredag starter Chateau Motel i gården med grill og øl. Aftenens hovedattraktion er dog festen ’Style It Out’, som arrangeres i samarbejde med Puma. Her åbner dørene kl. 22.00 til en fejring af diversitet i stil og mode.

Lineuppet er lige på og hårdt og består ganske enkelt af en lang række af byens bedste dj’s, som indtager de forskellige etager i Chateau’et: Fra Kasper Bjørke og Brynjolfur til Emilie Lilja, Emil Lange og Pixi & Pato.

Style It Out – The Party by Puma
Fredag den 9. juni
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Strandstemning i Kødbyen
Partystemning er der masser af i Kødbyen i weekenderne, men strandstemning er noget mere sjælden. Det bliver der lavet om på, når festarrangørerne fra Polka omdanner motorcykelklubben i Ingerslevsgade 60 til Københavns svar på Copacabana, mens Storm, Futte-Rico, Ash Pederick og John Berchtold passer pulten.

Polka: Den Store Strandfest
Fredag den 9. juni
Ingerslevsgade 60
Læs mere om festen på Facebook


Elektronisk power-couple på Bakken
Fredagens festtilbud på Bakken er elektronisk dybdemassage leveret af to af Københavns mest smidige dj-hænder, når Club Çharly løber af stablen. Bag konceptet står således Kim Kemi og Brynjolfur, der begge har præget hovedstadens natteliv i flere år, og som her samles om en fælles kærlighed til house og techno.

Club Charly
Fredag den 9. juni
Bakken
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ung rapper holder hof på Rust
Dansk hiphop boomer for tiden, hvor et væld af nye navne konstant skyder frem fra vækstlaget. Vi har tidligere fremhævet Ice Ach, og nu er en af hans kolleger fra Soul Surf Society-kollektivet klar til en ny koncert på Rust – det drejer sig om C.Rou, der placerer sig i mellem klassisk boom bap og tidstypisk trap, og netop har udgivet ep’en ‘Cherry Blossom’. Lørdag giver han natkoncert på Rust, hvor Luke Rocc og Magna holder gang i dansegulvet før og efter showet.

Flavour: C. Rou
Lørdag den 10. juni
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af