Perfekt Roskilde-opvarmning: Foo Fighters med 150.000 Glastonbury-publikummer som kor

Perfekt Roskilde-opvarmning: Foo Fighters med 150.000 Glastonbury-publikummer som kor
Dave Grohl under lørdagens Glastonbury-koncert. (Foto: Ian Gavan/Getty Images)

Hvornår mon Dave Grohl vidste, at han havde ramt den absolutte øverste hylde af musikere? Da ‘Nevermind’ udkom? Da David Grohl Alley blev åbnet for at hylde ham i hjembyen Warren, Ohio? Eller da han i weekenden stod foran 150.000 festivalgæster på en pløjemark i det sydvestlige England, der i kor upfordret sang ‘Best of You’?

Dave Grohl har i al fald svært ved at skjule begejstringen over synet, fremgår det tydeligt i Consequence of Sounds video herunder.

Foo Fighters spiller på Orange Scene på Roskilde Festival på fredag klokken 22.00. Sidst han spillede med Foo Fighters på festivalen var i 2005, hvor han ligeledes stod bag en uforglemmelig koncert. Her gik han hele vejen gennem publikummet og kravlede op på et lydtårn, hvor han fortsatte koncerten.

Læs også: Foo Fighters er ligeglade med at få kappet strømmen – fortsætter ufortrødent

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af