Roskilde Festival: Caius’ første liveshow nogensinde var et tilforladeligt lydtapet

Roskilde Festival: Caius’ første liveshow nogensinde var et tilforladeligt lydtapet

At ens første koncert nogensinde er på Roskilde Festival er ret godt gået. Så gør det måske mindre ondt på selvtilliden, at Caius’ debut som liveartist blev en noget søvnig affære. Omkring 50 trofaste tilhørere var klar fra første dosis af hans soulede electro, men resten af menneskemængden på området omkring Countdown-scenen lod til at gå mere op i Dixie Burgere og pantsamlen. Det er det utaknemmelige lod, man må trækkes med, når man er på tidligt som det første Countdown-navn overhovedet.

Den danske producer prøvede spagt at få folk med, men hans ageren på scenen virkede en kende amatøragtig. Der var noget halvbagt trommen på drumpads, lidt skålen i kildevand og noget snak om et nummer, han havde lavet i forgårs, men alle liveelementer lå milevidt fra den kvalitet, som ellers kendetegner det musikalske output. For her har han fat i et fint take på sommerlig house med sjove jazz- og r’n’b-samples, hvilket vi fik at opleve gennem kompetente remixes af klassikere som ’American Boy’ og især TLC’s ’No Scrubs’, som han lidt kært og lidt akavet også fik sunget med på i mikrofonen.

Caius leverede et tilforladeligt lydtapet, mens eftermiddagssolen varmede festivalgængerne op, men nogen stor musikalsk liveoplevelse kan man ikke påstå at have været vidne til. Snarere en sympatisk og talentfuld producer, der havde fået tildelt en overdimensioneret scene at debutere på.

Læs også: Roskilde Festival: Publikums must-see koncerter

Caius. Koncert. Roskilde Festival, Countdown.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af